Új partner rögzítése​

Módosítva ekkor Wed, 19 Oct 2022 ekkor: 01:16 PM

Új partnereink rögzítését a Kulcs-Üzlet program főoldalán az Új/Partner menüpont segítségével tudjuk megtenni.

A megjelenő ablakban van lehetőségünk partnereink alapadatait felrögzíteni. Itt a csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.

A következő fülre átkattintva rendelhetünk partnerünkhöz alapértelmezett fizetési módot, alapértelmezett devizát, egyedi fizetési határidőt, besorolhatjuk partnerünket kategóriákba, weboldalt, megjegyzést és fotót rögzíthetünk partnerünkhöz.

A harmadik fülön rendelhetünk partnerünkhöz bankszámla számot, csoportazonosítót, EU adószámot, közösségen kívüli adószámot, IBAN-t és SWIFT kódot. Mivel a fentiekkel nem feltétlenül rendelkezik minden partnerünk, ezért ezen adatok megadása nem kötelező.

Az utolsó fülön lehetőségünk van a partnerhez külön szállítási adatokat is rendelni, amennyiben ezek eltérnek a számlázási adatoktól.

Amennyiben rögzíteni kívánt partnerünk nem egy cég, hanem magánszemély, akkor a szerkesztőablak jobb oldalán található jelölő segítségével ezt is megadhatjuk.

A rögzített partnerek adatai korlátlan ideig megmaradnak, a felrögzíthető partnerek számában nincs felső korlát, tehát bármennyi partner felrögzíthető.

Amennyiben minden kötelező és általunk megadni kívánt adatot felrögzítettünk, akkor a Mentés gombra kattintva tudjuk véglegesíteni partnerünk adatlapját. A mentést követően a partner adatai bekerülnek a Rögzített/Partnerek menüpont alá.

A Kulcs-Üzletben nem csak manuális adatrögzítésre van lehetőség, a program cégnév alapján képes a bisnode adatbázisából a nyilvános cégadatokat kinyerni, így kiválasztva az általunk keresett céget automatikusan kitölti ezeket a mezőket. Ehhez elég beírnunk a cégnév egy részletét, és a program automatikusan felkínálja az összes céget, amikben a keresett kifejezés megtalálható:

A cég kiválasztása után a cég neve, adószáma és címadatai kitöltésre kerülnek:

Új partneradatok rögzítésére bizonylatok kiállítása közben is lehetőség van, abban az esetben, ha gyorsan állítanánk ki bizonylatot egy olyan partnernek, akinek korábban még nem készítettünk bizonylatot. Az így felrögzített partnereink is bekerülnek a Rögzített/Partnerek listájába.


Hasznosnak találta a cikket?

Nagyszerű!

Köszönjük visszajelzését

Sajnáljuk, hogy nem tudtunk segíteni

Köszönjük visszajelzését

Tudassa velünk hogyan javíthatnák ezen a cikken!

Válasszon ki legalább egy okot
CAPTCHA hitelesítés szükséges.

Visszajelzés elküldve

Köszönjük közreműködését és megpróbljuk a cikket kijavítani