Beszerzés rögzítése bejövő Kulcs-Üzlet számlából​

Módosítva ekkor Wed, 19 Oct 2022 ekkor: 01:16 PM

Amennyiben beszállítónk Kulcs-Üzlet programon keresztül állít ki számunkra számlát és azt távnyomtatással küldi tovább nekünk, akkor lehetőségünk van az így megkapott számláinkat 1 kattintással beszerzésként rögzíteni a saját Kulcs-Üzlet adatbázisunkba. Mindössze annyi teendőnk van, hogy a bizonylatról kapott értesítőt e-mail fiókunkban megnyitjuk, majd a Költségként mentem funkcióra kattintunk.

Ezután a böngészőnkben megnyílik a saját Kulcs-Üzlet programunk egy új beszerzés rögzítő ablakkal, amin az eredeti számlán szereplő adatok automatikusan kitöltésre kerülnek (bizonylatszám, termék adatok, összeg, dátumok, fizetési mód). Partnerünk adatainak rögzítésére két lehetőséget is felkínál a szoftver. Lehetőségünk van a bizonylat fejlécében szereplő adatok alapján új partnerként rögzíteni partnerlistánkba, illetve amennyiben talál valamilyen egyezést egy a partnerlistánkban már szereplő ügyfél adataival (pl.: egyező adószám, cégnév vagy e-mail) akkor a már rögzített partner adataival is elmenthetjük beszerzésünket.

Amennyiben kiválasztottuk, hogy milyen partneradatok szerepelenek beszerzésünkön, akkor a Mentés gomb segítségévél már el is menthetjük beszerzésünket, ami a hagyományos rögzítési módhoz hasonlóan a Rögzített/Beszerzések menüpont alá rögzül.


Hasznosnak találta a cikket?

Nagyszerű!

Köszönjük visszajelzését

Sajnáljuk, hogy nem tudtunk segíteni

Köszönjük visszajelzését

Tudassa velünk hogyan javíthatnák ezen a cikken!

Válasszon ki legalább egy okot

Visszajelzés elküldve

Köszönjük közreműködését és megpróbljuk a cikket kijavítani