Számlákkal kapcsolatos lekérdezések

Módosítva ekkor Fri, 18 Nov 2022 ekkor: 10:50 AM

 • Rögzített számlák listája:

  Rögzített számláinkat a Rögzített/Számlák menüpont alatt érhetjük el.

  Itt van lehetőségünk rögzítet számláinkat megnyitni, sztornózni, PDF-ként menteni, nyomtatni, e-mailben küldeni, előnézeti képét megtekinteni, másolni és kiegyenlíteni egy-egy bizonylat kijelölése után:

A listában szereplő számlákat tömegesen exportálhatjuk, nyomtathatjuk a lista jobb felső sarkánál található funkciógombokkal:

Listánk rendezhető dátum, bizonylatszám, partner név és nettó érték alapján növekvő és csökkenő sorrendbe.


A Szűrés funkcióra kattintva lehetőség van számláink listájára különböző szűrőfeltételeket meghatározni. Szűrhetjük a listát Típus szerint (ide tartoznak a távnyomtatási, és kiegyenlítési állapotok is), Fizetési módok, Partner név, Termék név, Projekt, Pénznem, illetve Kelte, esedékesség, teljesítés és kiegyenlítés dátumok alapján is. A Keresés a listában funkcióval pedig bármilyen számla adattartolmra szűrhetünk (ez lehet például bizonylatszám, ügyfél név részlet, termék név részlet, stb...)


Számláink listája csempe nézet és lista nézet megjelenítési beállításokkal jeleníthető meg.

A listában továbbá lehetőség van lekérnünk a már éles kiállított számláinkat, illetve a még csak piszkozatként mentett számlákat is.

 • BIZnisz:


  A program kezdőlapján található BIZnisz fülön láthatjuk bejövő és kimenő számláink alapján kalkulált bevételünk, kiadásunk és nyereségünk. A lekérdezésben lehetőség van egy adott projekt bizonylataira szűrni, illetve szűrhetünk pénznemre és időszakra is, valamint beállítható, hogy a diagram értékeit nettóban vagy bruttóban szeretnénk megjeleníteni.

 • Kiküldött számlák:

  A Kiküldött számlák menüpontra kattintva a főoldalon láthatjuk az általunk távnyomtatás segítségével kiküldött bizonylatainkat. A Megnyitva oszlopban pedig láthatjuk, hogy partnereink mikor nyitották meg az így kiküldött számláinkat.


Hasznosnak találta a cikket?

Nagyszerű!

Köszönjük visszajelzését

Sajnáljuk, hogy nem tudtunk segíteni

Köszönjük visszajelzését

Tudassa velünk hogyan javíthatnák ezen a cikken!

Válasszon ki legalább egy okot
CAPTCHA hitelesítés szükséges.

Visszajelzés elküldve

Köszönjük közreműködését és megpróbljuk a cikket kijavítani