Új előfizetés

Módosítva ekkor Mon, 07 Nov 2022 ekkor: 04:06 PM

Abban az esetben ha regisztráltunk a Kulcs-Üzletre 30 napig ingyenesen kipróbálhatjuk mindenféle kötöttség nélkül. Ha az ingyenes időszak lejárta után szeretnénk fizetni, akkor az alábbi felület fog minket fogadni.

Itt ki kell választanunk mely modulra szeretnénk előfizetni és az Előfizetés gombbal hozzáadhatjuk őket az Előfizetés összesítőhöz.


Az előfizetés összesítőben át tudjuk tekinteni kosarunk tartalmát, azaz, hogy az előfizetésünk milyen modulokat tartalmaz. 

Fontos! Amennyiben még nem volt előfizető úgy az első előfizetés alkalmával az első hónapban ha nem 1-jén fizetünk elő, akkor tört havi díjat fog levonni a rendszer, amivel tárgyhónap utolsó napjáig van lehetőségünk használni a programot. 

Az előfizetés minden esetben az adott naptári hónapra szól, az előfizetés napjától az adott naptári hónap utolsó napjáig. Az előfizetés automatikusan meghosszabbodik a következő naptári hónapra, abban az esetben ha nem kerül lemondásra a program hónap végéig.


Ha rendben találjuk az előfizetésünket, akkor az Előfizetés véglegesítése gombbal lehetőségünk van átlépni a Számlázási adatok megadása menüre. 



A számlázási adatok megadása lapon kötelező megadnunk cégünk nevét, irányítószámát, települését, címét, adószámunkat, e-mail címünket, telefonszámunkat és a kapcsolattartó nevét.

Fontos, hogy ezen adatok pontosan kerüljenek kitöltésre, ugyanis az előfizetésről szóló számlát a rendszer ezekre az adatokra állítja ki.

Amennyiben ezzel készen vagyunk a Tovább a fizetésre gombra kattintva automatikusan átirányít minket a rendszer a CIB Bank Zrt. felületére.

A Honlap részére a CIB Bank Zrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Az Előfizetés megerősítését követően a Honlap az Ügyfelet átirányítja a CIB Bank Zrt. fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a CIB Bank Zrt. által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik. 


Havidíj megfizetésre kizárólag bankkártyával van lehetőség.


Kártyaszámunk, a bankkártya lejárati dátuma és CVC2/CVV2 kód megadása után a Fizetés gombbal van lehetőségünk végrehajtani az előfizetést. 


A fizetést követően visszairányításra kerülünk a Kulcs-Üzlet oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kapunk visszaigazolást.



Hasznosnak találta a cikket?

Nagyszerű!

Köszönjük visszajelzését

Sajnáljuk, hogy nem tudtunk segíteni

Köszönjük visszajelzését

Tudassa velünk hogyan javíthatnák ezen a cikken!

Válasszon ki legalább egy okot

Visszajelzés elküldve

Köszönjük közreműködését és megpróbljuk a cikket kijavítani