Adatkártyák szerkesztése

Módosítva ekkor Mon, 6 Máj ekkor: 5:59 DU


A megjelenő adatkártyák láthatóságának és sorrendjének szerkesztésére szolgál. A beállítás cégfüggő, így különböző nézeteket állíthatunk be különböző cégeinkhez.


Hozzáadott kártyák – az itt szereplő adatkártyák láthatósága engedélyezve van a kiválasztott cégnél. Az adatkártyák jobb oldalán található ”-” jel segítségével helyezhetjük át az adatkártyákat a Hozzáadható adatkártyák menüpontba, ezáltal elrejtve azokat.

Azon kártyák nem rejthetők el, melyeknél ez a jel nem található meg ebben a menüpontban.


Hozzáadható adatkártyák – az itt szereplő adatkártyák láthatósága tiltva van a kiválasztott cégnél. Az adatkártyák jobb oldalán található ”+” jel segítségével helyezhetjük át az adatkártyákat a Hozzáadott kártyák menüpontba, ezáltal megjelenítve azokat.


Adatkártyák sorrendjének szerkesztése – Bizonyos adatkártyák helye fix, így amennyiben a Hozzáadott kártyák alatt szerepelnek, megjelenítési pozíciójuk nem változtatható. Ezek a kártyák az alábbi ikonnal vannak ellátva:

Azonban vannak olyan adatkártyák, melyek megjelenési sorrendje személyre szabható, amennyiben a bal egérgomb nyomva tartásával átpozícionáljuk őket:

 

Hasznosnak találta a cikket?

Nagyszerű!

Köszönjük visszajelzését

Sajnáljuk, hogy nem tudtunk segíteni

Köszönjük visszajelzését

Tudassa velünk hogyan javíthatnák ezen a cikken!

Válasszon ki legalább egy okot
CAPTCHA hitelesítés szükséges.

Visszajelzés elküldve

Köszönjük közreműködését és megpróbljuk a cikket kijavítani