Beszerzések rögzítése

Módosítva ekkor Wed, 04 Jan 2023 ekkor: 08:51 AM

TARTALOMJEGYZÉKKészletet növelő beszerzés (termékvásárlás)

Ha van olyan beszerzésünk, amellyel olyan terméket szeretnénk rögzíteni, amelyből készletet tartunk (fizikai termék), úgy azokat a beszerzéseket az alábbi módon lehetséges rögzíteni:

1. Kiválasztjuk a Partnert a partner listából, vagy ha Új partnerről van szó, akkor az alábbi Új partner gombbal rögzítjük.


2. Kiválasztjuk a terméket a termékek listából vagy ha olyan terméket szeretnénk felrögzíteni, ami Új termék, akkor azt az új Termék gombbal felvisszük.


3. Új termék rögzítése esetén fontos, hogy a Készletünk akkor fog nőni a beszerzések által, ha a Készletgazdálkodás gombot aktívba állítjuk.


4. Ha minden szükséges információt rögzítettünk, akkor felrögzíthetjük a Bejövő számlaképet is a Fotó feltöltése gombbal, majd ha mindent beállítottunk a Mentéssel véglegesíthetjük.

Költségeket növelő, de készletet nem változtató beszerzések (pl. telefonszámla, közüzemi díjak, KATA befizetés)

Abban az esetben, ha olyan beszerzést akarunk rögzíteni, amelyek tételeit nem szeretnénk a későbbiekben a Termékek menüben látni és csak azért szeretnénk rögzíteni, hogy megfelelően átlássuk a Kiadásainkat, úgy azt az alábbi módon szükséges rögízteni.


1. A korábbi módon kiválasztjuk a Partnert, aki kiállította részünkre a számlát vagy felrögzítjük, ha még nem szerepel a listában


2. A terméket, az Új beszerzés hozzáadása gombbal rögzítjük, ugyanis ebben az esetben ez a termék nem rögzül a Termékek között, hanem csak ezen a bizonylaton lesz látható.

3. Az új beszerzés ablakban megadjuk miről van szó, legye az egy Telefonszámla, egy Közüzemi díj vagy bármi más. Megjegyzésbe akár írhatunk bővebb információkat is, amelyek a későbbiekben hasznosak lesz számunkra.

4. Ha mindent rögzítettünk a Bejövő számlán, akkor feltölthetjük a Kapott számlaképet is és végül Mentéssel elmentjük.

Hasznosnak találta a cikket?

Nagyszerű!

Köszönjük visszajelzését

Sajnáljuk, hogy nem tudtunk segíteni

Köszönjük visszajelzését

Tudassa velünk hogyan javíthatnák ezen a cikken!

Válasszon ki legalább egy okot
CAPTCHA hitelesítés szükséges.

Visszajelzés elküldve

Köszönjük közreműködését és megpróbljuk a cikket kijavítani