Eszközök

Módosítva ekkor Wed, 19 Oct 2022 ekkor: 01:16 PM

Az eszközökhöz van lehetőségünk rögzíteni azokat a berendezéseket, gépeket, járműveket amelyek szervizelése történik. Az eszközök menüben kerül kilistázásra minden ilyen berendezés.


Eszközök

1.: Az eszközök között szűrni is tudunk egy általános keresőmezővel, illetve eszközkód, eszköz neve és partner neve alapján.

2.: Amennyiben nem szerepel a listában az az eszköz, amelyre munkalapot kívánunk létrehozni, úgy az Új eszköz hozzáadása gombbal tudjuk rögzíteni.

3.: A jobbra mutató nyíllal megnyílik az eszköz szerkesztő felület, ahol a már rögzített adatokat áll módunkban megváltoztatni.


Új eszköz hozzáadása

Az új eszköz hozzáadása felület 4 részből áll:

  • Eszköz adatok

  • Partner adatok

  • Megjegyzés

  • Szerviztörténet
Eszköz adatok


Az eszköz adatok mezőben megjelenik minden olyan paraméter ami előzetesen létrehozásra került a Szerviz beállítások menüben.

Az eszköz megnevezése és az eszközkód két kötelező mező, ezen kívül 10 db egyéb mező adható meg az Új érték hozzáadása gombbal (1.), az értéket bármikor törölni is tudjuk a Mező törlése gombbal (2.)


Partner adatok


Az eszközhöz partner is rendelhető, ami által könnyebb lesz az eszköz beazonosítása, illetve a szerviztörténet lekérése is. 

Az Új partner kiválasztása gombra kattintva megjelenik a Kulcs-Üzletben rögzített partnertörzs, akikből kiválasztható mely partnerhez tartozik az adott eszköz/berendezés. 

Ha a mentéssel rögzítettük az eszköz adatlapján a partnert, akkor egyedileg adhatunk meg Kapcsolattartó adatokat, illetve amennyiben módosítani vagy törölni szeretnénk a partnert az eszköz adatlapjáról azt is egy kattintással meg tudjuk tenni (2.)Megjegyzés

A megjegyzés mezőbe 1500 karakterben írhatunk bármilyen jellegű információt az eszközről, ez a megjegyzés nem jelenik meg a bizonylaton és a megrendelő sem látja, így ide akár privát, a kollégákkal megosztandó információkat tudjuk feltüntetni.

Szerviztörténet


Végül az utolsó fülön az adott eszközhöz kapcsolódó munkalapok kerülnek kilistázásra. Ez értelemszerűen egy új eszköz rögzítésekor még üres lesz, viszont amint rögzítünk az eszközzel egy munkalapot, úgy itt is megjelenik a munkalap bizonylatszáma, kelte és teljesítési határideje, illetve innen egy kattintással meg tudjuk nyitni a munkalapot. 


(Megjegyzés: Hamarosan a munkalapokból lehetőségünk lesz összeállítani egy szerviztörténetet is az eszközökhöz.)


Hasznosnak találta a cikket?

Nagyszerű!

Köszönjük visszajelzését

Sajnáljuk, hogy nem tudtunk segíteni

Köszönjük visszajelzését

Tudassa velünk hogyan javíthatnák ezen a cikken!

Válasszon ki legalább egy okot
CAPTCHA hitelesítés szükséges.

Visszajelzés elküldve

Köszönjük közreműködését és megpróbljuk a cikket kijavítani