AdatPont szolgáltatás és AdatPont átjáró telepítése

Módosítva ekkor Fri, 21 Oct 2022 ekkor: 01:12 PM

Ha Ön felhős ügyfelünk, akkor nem kell külön telepítenie az AdatPont szervizt, mert szerverén már megtalálható. Az AdatPont átjáró parancsikon létrehozását kell kérnie ügyfélszolgálatunktól, amellyel bekapcsolhatja és megoszthatja adatbázisait.


Ha nem felhős ügyfelünk, akkor az Adatpont működéséhez szükséges telepítőt az alábbi helyről tudja letölteni és telepíteni.


(Amennyiben a letöltés nem indul el automatikusan, a böngészőbe másolva használja a következő hivatkozást: https://update.adatpont.hu/v1/installer)


A telepítőt arra a gépre kell letölteni, amelyiken a Kulcs-Soft programját is használja, ahol a program szervere is található.


A telepítő indítása után az alábbi képernyő fogadja.

Ezután az AdatPont szerviz telepítő ellenőrzi, hogy a szükséges előfeltételek adottak a telepítéshez. A tovább gomb megnyomásával jelezni is fogja, hogy a működéshez szükséges .NET 6 futtató környezetet telepíteni fogja. Itt is válassza a Tovább lehetőséget.

A felugró ablakoknál válassza az Install lehetőséget.

A Close gombbal bezárhatja az ablakot.

Ezután indul el az AdatPont szerviz telepítése, ahol első lépésben fogadja el a liszensz és felhasználási feltételeket majd nyomja meg a Tovább gombot.

A Telepítés gombbal elindítható a telepítés.

A befejezés gomb megnyomása után létrejön egy Adatpont átjáró parancsikon és az AdatPont szolgáltatás is készen áll a kommunikációra a beaktivált adatbázisokkal.

Az AdatPont átjáró parancsikonja automatikusan kikerül az asztalra.

Hasznosnak találta a cikket?

Nagyszerű!

Köszönjük visszajelzését

Sajnáljuk, hogy nem tudtunk segíteni

Köszönjük visszajelzését

Tudassa velünk hogyan javíthatnák ezen a cikken!

Válasszon ki legalább egy okot

Visszajelzés elküldve

Köszönjük közreműködését és megpróbljuk a cikket kijavítani